Uploaded image for project: 'Opencast'
  1. MH-10684

Admin UI seems only unresponsive if server is down

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed and reviewed
    • Affects versions: 2.0.0
    • Fix versions: 2.0.0
    • Labels:
      None
    • Severity:
      Usability Issue
    • Steps to reproduce:
      Hide
      Steps to reproduce:
      1. Start matterhorn, use the new admin ui
      2. shutdown the server, but keep the browser open on the new admin ui.
      3. you can click on links etc, but you do not perform an action. You don't get an error (404) something similar. So it might look like a slow network or something like this. As the problem is not noticeable on first sight.

      Show
      Steps to reproduce: 1. Start matterhorn, use the new admin ui 2. shutdown the server, but keep the browser open on the new admin ui. 3. you can click on links etc, but you do not perform an action. You don't get an error (404) something similar. So it might look like a slow network or something like this. As the problem is not noticeable on first sight.
    • Tags (folksonomy):

      TestRail: Results

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              xavier.butty Xavier Butty
              Reporter:
              rrolf RĂ¼diger Rolf
            • Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                TestRail: Cases