Uploaded image for project: 'Opencast'
  1. MH-10919

Top row for setting roles in the access policy for an event is not showing the right value

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed and reviewed
    • Affects Version/s: 2.0.0
    • Fix Version/s: 2.1.0
    • Labels:
      None
    • Severity:
      Usability Issue
    • Steps to reproduce:
      Hide
      Steps to reproduce:
      1. Create an event
      2. when you enter the Access Policy Tab, you can select a Template. Select Public i.e.
      3. In the field below you see 3 rows now. The dropdown for the bottom two shows the correct value ROLE_ADMIN and ROLE_ANONYMOUS. In the top row you only see "Select a role". If you continue anyway, you will see that "Select a role" has changes to ROLE_INSTRUCTOR, as expected.
      Show
      Steps to reproduce: 1. Create an event 2. when you enter the Access Policy Tab, you can select a Template. Select Public i.e. 3. In the field below you see 3 rows now. The dropdown for the bottom two shows the correct value ROLE_ADMIN and ROLE_ANONYMOUS. In the top row you only see "Select a role". If you continue anyway, you will see that "Select a role" has changes to ROLE_INSTRUCTOR, as expected.

      TestRail: Results

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              staubesv Sven Stauber
              Reporter:
              rrolf Rüdiger Rolf
            • Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                TestRail: Cases