Loading animation does not hide on IE

Steps to reproduce

Steps to reproduce:
1. Open video in engage UI
2. Scrub through timeline
3. Loading animation in the middle of the screen (circle) does not hide when finished buffering

Actual Results:
Buffering animation not hiding

Expected Results:
Buffering animation should be hiding

Workaround (if any):

Activity

Show:
Rüdiger Rolf
April 12, 2016, 7:56 AM

As this is only an edge case, I will close this issue.

If this behavior is still happen too often, please re-open.

Rüdiger Rolf
April 11, 2016, 2:12 PM

I have to correct myself: it works on IE10 (Win 8.1 and Win 10) but the spinner is not removed as reliable as on all other browsers. But in 80% of the cases it gets removed. I was unfortunate in my first tests to have some of the edge cases first. But even then there is the pause/play workaround for the user.

The implementation of the spinner is very different in video.js 5, so the old proposed workaround is not available anymore.

Rüdiger Rolf
April 11, 2016, 9:32 AM

Unfortunately this is still an issue. It has improved slightly that when the video gets paused and played again, the animation hides. I will implement the fix to turn off the progress indicator.

Sven Stauber
April 6, 2016, 1:04 PM

Hi Rüdiger, meanwhile video.js has been updated. Is this still relevant?

Rüdiger Rolf
January 6, 2016, 10:49 AM

yes. It's an video.js bug. A workaround would be to turn off the progress indicator at all. No idea if this would be a good option.

Cannot Reproduce

Assignee

Rüdiger Rolf

Reporter

Ferdinand Göldner

Severity

Cosmetic Issue