Uploaded image for project: 'Opencast'
  1. MH-12510

System doesn't recover from ActiveMQ downtime

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed and reviewed
    • Affects versions: 4.0
    • Fix versions: 4.0
    • Labels:
      None
    • Severity:
      Incorrectly Functioning With Workaround
    • Steps to reproduce:
      Hide
      Steps to reproduce:
      1. Start opencast, with ActiveMQ running.
      2. Shut down ActiveMQ, wait some time (maybe a minute)
      3. Activate ActiveMQ again
       
       Actual Results:
       
      The connection never gets re-established until the next restart of opencast.
       
       Expected Results:
       
       The system should recover.
       Workaround (if any):

      Restart opencast.
      Show
      Steps to reproduce: 1. Start opencast, with ActiveMQ running. 2. Shut down ActiveMQ, wait some time (maybe a minute) 3. Activate ActiveMQ again    Actual Results:   The connection never gets re-established until the next restart of opencast.    Expected Results:    The system should recover.  Workaround (if any): Restart opencast.

      TestRail: Results

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              middendorf Philipp Middendorf
              Reporter:
              middendorf Philipp Middendorf
            • Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                TestRail: Cases