Uploaded image for project: 'Opencast'
  1. MH-12591

AssetManager reindex produces "No organization found!" warnings

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed and reviewed
    • Affects versions: 4.0
    • Fix versions: 4.0
    • Components: Backend Software
    • Labels:
      None
    • Severity:
      Non Functioning
    • Steps to reproduce:
      Hide
      Steps to reproduce:
      1. Use fresh build of 4.x
      2. Create a few events, i.e. scheduled, uploaded, etc.
      3. recreate admin UI index (POST /admin-ng/index/recreateIndex)
       
       Actual Results:
       check logs for warning "(OsgiEndpointHttpAssetProvider:70) - No organization found! Using default server url". This is due to a null Organization, suggesting that SecurityService cannot retrieve the current Org.
       
       Expected Results:
       SecurityService should be aware of the current org.
       
      Show
      Steps to reproduce: 1. Use fresh build of 4.x 2. Create a few events, i.e. scheduled, uploaded, etc. 3. recreate admin UI index (POST /admin-ng/index/recreateIndex)    Actual Results:  check logs for warning "(OsgiEndpointHttpAssetProvider:70) - No organization found! Using default server url". This is due to a null Organization, suggesting that SecurityService cannot retrieve the current Org.    Expected Results:  SecurityService should be aware of the current org.  

      TestRail: Results

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              slampunk Duncan Smith
              Reporter:
              slampunk Duncan Smith
            • Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                TestRail: Cases