White rectangle below control bars in embed player

Steps to reproduce

Steps to reproduce:
1. Upload video
2. Copy embed code
3. Embed to blog (here: Blogspot)

Actual Results:
Ugly white rectangle below player

Expected Results:
No rectangle

Workaround (if any):

Activity

Show:
Denis Meyer
April 1, 2011, 8:30 AM

Yes, I set it to black because that is the background color of the whole embed player.
I can't show the slide preview because the plugin for the slides (and every other plugin) itself load after the player is initialized.

Olaf A. Schulte
April 4, 2011, 5:43 PM

Well, we have to find another solution then. First, the rectangle doesn't fully cover the slide previews (some bright pixels to the left and the right). Then, this rectangle is pitch black, while the play bar has a colour gradient from black to a lighter black. Together with the issues in MH-7323, this give several black, not so black and gradient black areas (cf. embed.jpg, sorry for uploading twice).
First, we should see whether to change this from a technical (loading video vs. plugin) or a design side - what do you think?

Olaf A. Schulte
May 30, 2012, 8:16 PM

Denis, I had the e-mail notification for this ticket in my inbox for months, but only now I find the time to look at your work - excellent! The hover-over effect activating the control bar and the logo is great, plus switching from video to VGA, that's neat. Thanks for your effort.

Olaf A. Schulte
May 30, 2012, 8:20 PM
Edited

PS: Of course you know me, so I have a little complaint, this is why I re-opened the ticket: There are still some pixels missing at the right end of the lowest control bar... cf. attachment.

Greg Logan
July 27, 2016, 3:23 PM

Old player is no longer being worked on.

Assignee

Unassigned

Reporter

Olaf A. Schulte

Severity

Cosmetic Issue

Tags (folksonomy)

Components

Fix versions

Affects versions

Priority

Major
Configure